Mehmet Cengiz ve Mehmet Kadir Yedilioğlu ustalarının öncülüğünde hammadde seçiminden tüketiciye ulaşana dek her aşamada kontrolü elden bırakmadan yaklaşık 68 kişilik ekibi ile Gaziantepli Yedilioğlu, krizlerde ayakta kalmasını her zaman bilmiştir. Personel istihdamını günden güne arttırarak büyük bir itinayla üretim yapmaktadır.

Baklava ustalarını küçük yaştan itibaren eğitmekte, adeta bir okul gibi çıraklıktan ustalığa bir eğitim süreci yaşatmaktadır. Ham maddelerin kendi mevsiminde toplanmasına, özenle seçilmesine ve taze olarak saklanmasına özen göstermektedir. Maharetli ustalarının ellerinden çıkan ürünler taş fırınlarda pişirilmekte ve doğal şeker şerbetiyle tatlandırılmaktadır. Lezzet ve kalite açısından Gaziantepli Yedilioğlu standartlarına ulaştığı belirlenen ürünler tüketiciyle buluşturulmaktadır.